Bandenrekken zijn bij ons in verschillende afmetingen verkrijgbaar


U hebt de keuze uit drie varianten, namelijk de legbord bandenrek, grootvak bandenrek en pallet bandenrek. Alle varianten zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar.
legbord bandenstelling
Legbord Bandenstelling
Voor kleingebruik
Winter- en zomerbanden zelf opslaan en netjes bewaren? Ideaal voor schuren en garages.
V.a. 57,-
Offerte aanvragen
grootvak bandenstelling
Grootvak Bandenstelling
Voor professioneel gebruik
Grotere opslag nodig voor het opslaan van banden? Ideaal voor bedrijven.
V.a. 140,-
Offerte aanvragen
pallet bandenstelling
Pallet Bandenstelling
Voor magazijnen
Groot is niet groot genoeg. Een heel magazijn vol met banden, dan is de pallet stelling voor u.
V.a. 240,-
Offerte aanvragen
Maak kennis met L.P. Petersen voor het beste advies over magazijnstellingen van Nederland. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van stellingen. Zoekt u de beste oplossing voor uw opslagruimte? Dan ziet u hier helemaal goed. Wij laten u graag zien welke magazijnstellingen wij in ons ruime assortiment hebben.
Voordelen van een bandenstelling
bandenstelling met groot draagvermogen
Groot Draagvermogen
Onze stellingen zijn gemaakt om zware banden op te kunnen slaan.
eenvoudig gebruik bandenstelling
Gemakkelijk in gebruik
Het plaatsen en gebruiken van de stellingen is zeer eenvoudig.
lange levensduur bandenstellingen
Lange levensduur
Stellingen hebben een lange levensduur. Dus verwacht een lange tijd plezier.
bandenstellingen geschikt voor elk band
Geschikt voor elk type band
Stellingen zijn verstelbaar en geschikt om elk bandtype op te slaan.
bandenstelling levering

Bandenrek

Met onze bandenrekken kunt u uw opslagruimte optimaal benutten. De bandenrekken zijn goed inzetbaar als aanbouwstelling, maar tevens als basisstelling. De legbord bandenrek is ideaal indien u nog niet weet hoeveel opslagruimte u voor uw bandenopslag nodig hebt. U kunt te allen tijde de bandenrek uitbreiden. Daarnaast is de legbord bandenrek geschikt voor particulieren, die opzoek zijn naar een bandenrek om de zomer- en winterbanden in eigen beheer op te slaan.

Legbord bandenrek


De legbord bandenrek is als bandenrek geschikt voor klein gebruik. Als bandenopslagrek is deze geschikt voor kleine en minder volumineuze banden. Dat past perfect bij particulieren die de zomer- en winterbanden zelf willen opslaan. Door het gebruik van een legbord bandenrek wordt slijtage voorkomen en hebben de banden een langere levensduur.

Grootvak bandenrek


De grootvak bandenrek is als bandenrek uitermate geschikt voor grotere belastingen, zoals banden inclusief velg. Door de verhangbare liggers kunt u de grootvak bandenrek aan de grootte van de banden aanpassen. De banden kunnen rechtop in de bandenrek staan, waardoor ‘platte kanten’ op de banden worden vermeden.

Onze grootvak bandenrekken zijn voorzien van een inhaaksysteem. Het inhaaksysteem is boutloos en flexibel, zodat u snel en eenvoudig een bandenopslagrek kunt opbouwen. De liggers hangen in de frames van de grootvak bandenrek, waardoor de vereiste stabiliteit wordt verkregen. U kunt de liggers elke 50 millimeter in hoogte verstellen.

Pallet bandenrek


De pallet bandenrek, ook wel magazijnstelling genoemd, is een opslagsysteem dat gemakkelijk in gebruik is en een lange levensduur heeft. De pallet bandenrek is volledig verstelbaar, waardoor u de bandenrek kunt aanpassen aan de grootte van de banden.

Het kliksysteem inclusief H-schoren zorgen voor hoge stabiliteit. De bandenrek is snel en eenvoudig op te bouwen en kent vele toepassingen. Uitbouwen van de bandenrekken is altijd mogelijk.

Tweedehands bandenrek


Naast nieuwe bandenrekken (legbord bandenrek, grootvak bandenrek en pallet bandenrek) kunt u bij ons terecht voor tweedehandse bandenrekken, afhankelijk wat op voorraad aanwezig is. De kwaliteit en de veiligheid van een tweedehands bandenrek voldoet aan de wettelijke eisen, die aan het product worden gesteld. Alle onderdelen worden vooraf uitvoerig op slijtage gecontroleerd.

Tweedehandse bandenrekken doen niet onder aan de kwaliteit en veiligheid van nieuwe bandenrekken. Het voordeel van tweedehands bandenrekken is dat ze goedkoper zijn.
Interesse in een bandenstelling? Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bedrijfsnaam
Soort stelling
Aantal meters
Naam
E-mailadres
Telefoon
Opmerkingen
Meter stelling
Offerte aanvragen